Afhalen mogelijk tijdens werkdagen vanaf 18u na afspraak !Politique de remboursement

Algemeen  retourbeleid

Neem contact met ons op voordat u een defect artikel retourneert om het retourverzendadres en andere instructies te ontvangen.

Wij geven om jou !

We zien graag gelukkige klanten. Daarom bieden we producten van hoge kwaliteit en bieden we u een geweldige klantervaring.

U kunt echter een reden hebben om een ​​product te retourneren.

Dealzz.be heeft een 14-dagen beleid - in het geval dat uw product aankomt en het niet is zoals beschreven, kunt u het in de originele onbeschadigde verpakking retourneren.

We verwachten dat elke claim waar is. Daarom vragen wij u om een ​​foto die ons binnen 3 dagen na ontvangst van uw product te verzenden. Neem contact met ons op via dealzz.be@gmail.com

100% geld terug GARANTIE

Is uw artikel beschadigd, anders of niet werkend aangekomen? Als dit het geval is, bent u beschermd en kunt u een claim indienen. De procedure wordt hieronder beschreven.

1. Binnen 3 dagen na ontvangst van het product,neem contact met ons op met een foto of video waarin het probleem wordt uitgelegd en of u een terugbetaling of vervanging wilt.

2.We zullen de claim beoordelen en contact met u opnemen als we meer informatie nodig hebben.

3.Indien goedgekeurd, zullen wij het item terugbetalen of opnieuw verzenden, u kunt ook worden gevraagd om het product te retourneren.

Moet ik het item terugsturen naar DealZZ
.
Als we u vragen het product te retourneren, bespreken we de meest kosteneffectieve manier om het naar ons te retourneren en geven we u volledige instructies, inclusief ons adres. U ontvangt uw volledige / gedeeltelijke terugbetaling zodra we het product hebben ontvangen en gecontroleerd.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.