Afhalen mogelijk tijdens werkdagen vanaf 18u na afspraak !Over ons

WAT WE DOEN
We hebben een breed scala aan producten om aan de behoeften van iedereen op alle niveaus te voldoen. Wat uw behoeften ook zijn, u bent bij ons aan het juiste adres om echt waar voor uw geld te te krijgen. 

We bieden een scala aan unieke services die u nergens anders vindt! We zijn voortdurend op zoek naar manieren om winkelen zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

WAAROM KIEZEN VOOR DealZZ?
Het bieden van de beste service is onze hoogste prioriteit. U tevredenheid is onze topprioriteit voor elk product dat we leveren. En met onze vertrouwde merkenfamilie zijn we er absoluut zeker van dat u producten van hoge kwaliteit  krijgt.

WAT WE AANBIEDEN
Al onze producten zijn gepositioneerd als een high-end, premium productmerk dat 100% tevredenheid biedt.

ONZE KERNWAARDEN
Absolute toewijding
Integriteit
Inzet
Eerlijkheid
Service
Betrouwbaarheid

FEEDBACK
We hopen dat u onze site leuk vindt en we verzoeken u ons feedback te sturen met vragen, opmerkingen of opmerkingen over deze site, de inhoud of ons bedrijf als geheel. De kennis van ons team is ongeëvenaard. Of u nu een vraag hebt of op zoek bent naar kwaliteitsproducten, bij DealZZ bent u in veilige handen.

NEEM CONTACT OP
U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail op Dealzz.be@gmail.com en een snel en uitgebreid antwoord verwachten tijdens de kantooruren.

Wij wensen u veel winkelplezier  en 100% tevredenheid !

Het DealZZ team

2870 Puurs-Sint-Amand

BTW : BE 0886.174.578